Home PSS Interservice Groep
PSS Interservice Groep

ECOPSS

De PSS Interservice Groep en haar partners zijn gespecialiseerd in het verkopen van kwalitatief hoogstaande remove- en graffiti-reingingsproducten, welke dienen ter verfraaiing en protectie van gevels, façades, muren en vloeren.

PSS is gespecialiseerd in anti graffiti producten en reinigingsmiddelen tegen algenaanslag, met andere woorden voor een all remove product bent u bij PSS aan het juiste adres.

Wie wil er nu graffiti, algen, mos en andere vervuiling op de gevel van zijn/ haar bedrijf of huis? Niemand toch. PSS heeft in haar assortiment verschillende milieuvriendelijke producten die als doel hebben, het milieuvriendelijk verwijderen van graffiti, mos, algen etc. Deze duurzame preventieve middelen kunt u gebruiken op beton, stenen, marmer en muren. Kortom deze all-in-one removers kunt u op verschillende ondergronden gebruiken zonder dat daarbij vervelende stoffen gebruikt worden. Deze anti- graffiti producten zijn jarenlang getest door vooraanstaande bedrijven en instituten. Het product is tot op het bot onderzocht en meerdere malen uitvoerig getest op verschillende ondergronden. Daarbij is het product zelfreinigend en is het geheel milieu afbreekbaar.

Diensten en producten van PSS Interservice Groep:

advies
adviseren
anti-graffiti
anti-vervuiling
beschermen
bescherming
gevel
gevelprotectie
gevelreiniging
graffiti removers
graffiti verwijderen
informatie
leverancier
leveren
middelen
muren
onderhoud
product
producten
protectie
protectie
protectieproducten
removers
systemen
verfraaiing
vervuilingproblemen
verwijderen
verwijdering
vloeren

 
Vraag een advies gesprek aan

CONTACTGEGEVENS

STONE INTERNATIONAL
Keizersveld 52c
5803 AN Venray
TEL 0031(0)478-568055
FAX 0031(0)478-512691

E-MAIL office@stonebv.nl

ECOPSS

De PSS Interservice Groep en haar partners zijn gespecialiseerd in het verkopen en de verwerking van kwalitatief hoogstaande producten, zoals onder ander het product Faceal Colour (HD). De producten PSS 20 en Faceal Oleo (HD) bieden bescherming tegen graffiti en andere soorten organische en anorganische vervuiling.

AquaTop

Aquatop is een gespecialiseerde onderneming voor het verduurzamen en functie herstellen van bouwkundige constructies en materialen. Aquatop houden het gehele traject van advies tot en met de uitvoering in één hand. Aquatop is VCA gecertificeerd.

Prostone

ProStone is een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en de verkoop van bescherming en onderhoudsmiddelen voor alle soorten natuursteen.

AZS

AZS Nederland is al vele jaren een gerenommeerd bedrijf v.w.b. slijpen, polijsten, kristalliseren, impregneren en anti-slip maken van alle natuursteen.