Home Aquatop
Aquatop

Bezoek de website van Aquatop

Aquatop is een gespecialiseerde onderneming voor het verduurzamen en functie herstellen van bouwkundige constructies en materialen. Wij houden het gehele traject van advies tot en met de uitvoering in één hand.

Aquatop is de oplossing voor vochtbestrijding. Vocht komt meestal door een lekkage of door slechte ventilatie in gebouwen en huizen. Voor vochtoverlast heeft Aquatop altijd een oplossing voor u. Ook in zwembaden bestaat de kans dat de de bouwconstructie veel te maken krijgt met optrekkend vocht en andere vochtproblemen.

Het vochtprobleem moet niet alleen van binnen naar buiten aangepakt worden maar ook van buiten naar binnen. Denk aan het goed isoleren van de buitenmuren, het aanbrengen van een coating etc.

Een coating heeft twee voordelen;
1. De coating beschermt materialen van weersinvloeden van buitenaf
2. Verfraaiing van de constructie, denk aan bruggen, staal en vloeren etc.

Een staalconstructie heeft over het algemeen altijd bescherming nodig. Deze bescherming kan gevonden worden in een zogenoemde coating. Wel dient er van te voren nagedacht te worden over de eigenschappen wat deze coating moet hebben.

Graffiti is zeer vervelend van een constructie te verwijderen. Aquatop biedt daarom producten aan die ervoor zorgen dat graffiti niet doordringt in de ondergrond. Deze producten zijn jarenlang getest en zijn volledig milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Graffiti verwijderen met de 'anti graffiti' producten van Aquatop hoeven dus geen vervelende en tijdrovende klussen te zijn.

Volgens de autoriteiten dienen bedrijfsvloeren te voldoen aan strenge eisen. Voornamelijk wanneer we het hebben over keukens in de horeca, vloeren in bedrijfshallen waar machines staan, magazijnvloeren etc. Het is natuurlijk de bedoeling dat uw bedrijfsvloer lang in een uitstekende conditie blijft. Daarom heeft Aquatop zich gespecialiseerd in advisering en het aanbrengen van kwalitatief uitstekende vloeren die voldoen aan alle eisen. Ook kunnen zij u vloercoatings leveren voor uw bedrijfsvloer.

Constructies brandwerend maken heeft als functie een brandvertragende werking. Het is natuurlijk de bedoeling dat bij het uitbreken van brand de vlammen zo traag mogelijk uitslaan. Aquatop heeft hier een uitstekend oplossing voor. Brandwerende middelen en coatings worden dan ook sterk aangeraden.

Business Aquatop:

vocht
vochtwering
optrekkend vocht
vochtproblemen
coating
coatings
graffiti
graffiti verwijderen
anti graffiti
graffiti clean
vloercoatings
vloercoating
bedrijfsvloeren
brandwerend
brandwerende
renovatie
onderhoud

Door vochtproplemen een oppervlakte behandeling nodig? kijk dan ook op http://www.vochtbestrijdingtotaal.nl/

 
Vraag een advies gesprek aan

CONTACTGEGEVENS

STONE INTERNATIONAL
Keizersveld 52c
5803 AN Venray
TEL 0031(0)478-568055
FAX 0031(0)478-512691

E-MAIL office@stonebv.nl

ECOPSS

De PSS Interservice Groep en haar partners zijn gespecialiseerd in het verkopen en de verwerking van kwalitatief hoogstaande producten, zoals onder ander het product Faceal Colour (HD). De producten PSS 20 en Faceal Oleo (HD) bieden bescherming tegen graffiti en andere soorten organische en anorganische vervuiling.

AquaTop

Aquatop is een gespecialiseerde onderneming voor het verduurzamen en functie herstellen van bouwkundige constructies en materialen. Aquatop houden het gehele traject van advies tot en met de uitvoering in één hand. Aquatop is VCA gecertificeerd.

Prostone

ProStone is een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en de verkoop van bescherming en onderhoudsmiddelen voor alle soorten natuursteen.

AZS

AZS Nederland is al vele jaren een gerenommeerd bedrijf v.w.b. slijpen, polijsten, kristalliseren, impregneren en anti-slip maken van alle natuursteen.