Home ProStone
ProStone

Bezoek de website van Prostone

ProStone, een begrip in de wereld van natuursteen en hardsteen.

ProStone is een gespecialiseerde onderneming op het gebied van onderhoudsproducten en schoonmaakproducten voor marmer, graniet en andere natuursteen tegels en natuursteen vloeren. Natuursteen heeft veel onderhoud nodig.

ProStone heeft een breed assortiment aan schoonmaakmiddelen en onderhoudsproducten.

Het schoonmaken/ reinigen van vloeren is soms een tijdrovende klus. Met de producten van ProStone wordt het minder intensief voor u gemaakt. Dit biologisch afbreekbaar en geheel milieuvriendelijk product heeft als eigenschap dat het betreffende natuursteen zelf grondig reinigt. Dit scheelt u dus tijd en intensiviteit en uw vloer wordt evengoed netjes schoon.

Neem een kijkje in het productportfolio van ProStone. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Business ProStone:

natuursteen
hardsteen
graniet
marmer
natuursteen tegels
natuursteen vloer
kwartsiet
natuursteen vloeren
vloer schoonmaken
onderhoud vloeren
natuursteen marmer
badkamer natuursteen
onderhoud graniet
onderhoud natuursteen
reinigen vloer
marmer polijsten
hardsteen onderhoud
onderhoud marmer
vloertegels natuursteen
marmer schoonmaken
marmer reinigen
onderhoud leisteen
natuursteen gevel

 
Vraag een advies gesprek aan

CONTACTGEGEVENS

STONE INTERNATIONAL
Keizersveld 52c
5803 AN Venray
TEL 0031(0)478-568055
FAX 0031(0)478-512691

E-MAIL office@stonebv.nl

ECOPSS

De PSS Interservice Groep en haar partners zijn gespecialiseerd in het verkopen en de verwerking van kwalitatief hoogstaande producten, zoals onder ander het product Faceal Colour (HD). De producten PSS 20 en Faceal Oleo (HD) bieden bescherming tegen graffiti en andere soorten organische en anorganische vervuiling.

AquaTop

Aquatop is een gespecialiseerde onderneming voor het verduurzamen en functie herstellen van bouwkundige constructies en materialen. Aquatop houden het gehele traject van advies tot en met de uitvoering in één hand. Aquatop is VCA gecertificeerd.

Prostone

ProStone is een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en de verkoop van bescherming en onderhoudsmiddelen voor alle soorten natuursteen.

AZS

AZS Nederland is al vele jaren een gerenommeerd bedrijf v.w.b. slijpen, polijsten, kristalliseren, impregneren en anti-slip maken van alle natuursteen.