Home AZS Nederland
AZS Nederland

Bezoek de website van AZS Nederland

AZS Nederland is een gespecialiseerde organisatie in het polijsten, impregneren, slijpen, reinigen, kristalliseren en onderhoud natuurstenen en hardstenen vloeren. Denk aan de natuursteen; marmer, graniet, leisteen, kwartsiet en travertin. Allemaal, en stuk voor stuk schitterend natuursteen die relatief gezien weinig onderhoud vraagt. Tevens houdt AZS Nederland zich bezig met natuursteen renovatie.

Natuursteen polijsten
Bij het polijsten van natuursteen komt de professionaliteit en handigheid van AZS Nederland goed van pas. Polijsten heeft als doel het verwijderen van kleine krassen, het dichten van het oppervlak en de oorspronkelijke glans te laten terugkeren. Marmer polijsten en andere natuursteen polijsten vallen onder de noemer 'hardsteen onderhoud'.

Kristalliseren
Kristallisatie wordt meestal toegepast op kalkhoudend natuursteen. Betreffende natuursteen wordt hierdoor beschermt tegen slijtage en de toplaag krijgt zijn oorspronkelijke glans terug. Ook dit is een vorm van onderhoud.

Natuursteen impregneren
Omdat natuursteen niet zo goed bestand is tegen vetten en oliën, is het aan te raden om een vloer bestaande uit hardsteen of natuursteen te impregneren. Dit impregneren beschermt uw natuurvloer tegen het indringen van water en vuil waardoor uw vloer ernstig beschadigd kan raken. Een ander voordeel van impregneren is, is dat de steen zijn natuurlijke glans behoudt.

Business AZS Nederland:

polijsten
impregneren
onderhoud vloer
vloeronderhoud
vloer schoonmaken
vloeren onderhoud
hydrofoberen
natuursteen onderhoud
graniet onderhoud
onderhoud natuursteen
onderhoud graniet
onderhoud hardsteen
hardsteen onderhoud
vloer reinigen
marmer polijsten
onderhoud marmer
kristallisatie
kristalliseren
natuursteen polijsten
vloer polijsten
natuursteen polijsten/ natuursteenrenovatie
onderhoud leisteen
onderhoud belgisch hardsteen

 

 
Vraag een advies gesprek aan

CONTACTGEGEVENS

STONE INTERNATIONAL
Keizersveld 52c
5803 AN Venray
TEL 0031(0)478-568055
FAX 0031(0)478-512691

E-MAIL office@stonebv.nl

ECOPSS

De PSS Interservice Groep en haar partners zijn gespecialiseerd in het verkopen en de verwerking van kwalitatief hoogstaande producten, zoals onder ander het product Faceal Colour (HD). De producten PSS 20 en Faceal Oleo (HD) bieden bescherming tegen graffiti en andere soorten organische en anorganische vervuiling.

AquaTop

Aquatop is een gespecialiseerde onderneming voor het verduurzamen en functie herstellen van bouwkundige constructies en materialen. Aquatop houden het gehele traject van advies tot en met de uitvoering in één hand. Aquatop is VCA gecertificeerd.

Prostone

ProStone is een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en de verkoop van bescherming en onderhoudsmiddelen voor alle soorten natuursteen.

AZS

AZS Nederland is al vele jaren een gerenommeerd bedrijf v.w.b. slijpen, polijsten, kristalliseren, impregneren en anti-slip maken van alle natuursteen.