Home Onze producten toepassen
Onze producten toepassen
Indien producten uit ons assortiment door U of uw relatie niet zelf kunnen worden toegepast, dan kunnen deze opdrachten worden uitgevoerd door AZS Nederland BV, welke een ruime ervaring heeft met het toepassen van deze producten. AZS Nederland is één van Nederlands grootste natuursteen renovatie bedrijven. Door de unieke samenwerking met dit natuursteen renovatiebedrijf, blijven zowel Stone International en AZS Nederland up-to-date van product en werkwijze, tot algehele tevredenheid van onze relaties.

Als leverancier kunnen wij u een uniek assortiment producten leveren met een zeer goede prijs/marge verhouding, en beperkt onze samenwerking zich niet tot het enkel leveren van producten.
 
Vraag een advies gesprek aan

CONTACTGEGEVENS

STONE INTERNATIONAL
Keizersveld 52c
5803 AN Venray
TEL 0031(0)478-568055
FAX 0031(0)478-512691

E-MAIL office@stonebv.nl

ECOPSS

De PSS Interservice Groep en haar partners zijn gespecialiseerd in het verkopen en de verwerking van kwalitatief hoogstaande producten, zoals onder ander het product Faceal Colour (HD). De producten PSS 20 en Faceal Oleo (HD) bieden bescherming tegen graffiti en andere soorten organische en anorganische vervuiling.

AquaTop

Aquatop is een gespecialiseerde onderneming voor het verduurzamen en functie herstellen van bouwkundige constructies en materialen. Aquatop houden het gehele traject van advies tot en met de uitvoering in één hand. Aquatop is VCA gecertificeerd.

Prostone

ProStone is een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en de verkoop van bescherming en onderhoudsmiddelen voor alle soorten natuursteen.

AZS

AZS Nederland is al vele jaren een gerenommeerd bedrijf v.w.b. slijpen, polijsten, kristalliseren, impregneren en anti-slip maken van alle natuursteen.